Estações de carregamento em Coronel Oviedo

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em Coronel Oviedo, Paraguai. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Coronel Oviedo
2 estações de carregamento para carros elétricos em Coronel Oviedo
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Coronel Oviedo. Pode verificar em Coronel Oviedo.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Coronel Oviedo, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 2 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Coronel Oviedo, Paraguai.
El carregador més recent a Coronel Oviedo ès D Shoping Coronel Oviedo. S'hiva afegir el dia 11/10/2021 i es troba al codi postal .
0 dels 2 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 0 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Coronel Oviedo.
La majoria dels carregadors són TYPE 22 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Coronel Oviedo. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Coronel Oviedo,Coronel Oviedo segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Coronel Oviedo, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Coronel Oviedo o Coronel Oviedo. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.