NOTAS

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

A finals del mes de març es va instal·lar un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament de l’avinguda de Montserrat —davant de l’antiga farmàcia—. El punt no entrarà en funcionament fins que la companyia elèctrica faci unes adaptacions al quadre de subministrament.

Aquest nou servei que vol donar l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, consistirà en un equip de càrrega semi ràpida de 22 kW que permet la càrrega de dos vehicles de forma simultània. Segons la tipologia del vehicle l’operació pot durar entre dues i tres hores. L’estació s’activarà amb targeta que es pot adquirir a l’Ajuntament i també amb una aplicació de mòbil. Amb aquesta targeta o aplicació es pot recarregar el vehicle en qualsevol punt integrat en l’Aliança de municipis per a la interoperabilitat en estacions de recàrrega de vehicles elèctrics de Catalunya.

El nou aparcament ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Agència local d’energia del Consell Comarcal d’Osona. Així, Sant Julià de Vilatorta serà, juntament amb Olost i Torelló, un dels primers municipis de la comarca en disposar d’una instal·lació d’aquest tipus, que també ha de servir per fomentar l’ús del vehicle elèctric com a opció sostenible, contribuir a la reducció d’emissions i com a valor afegit a la promoció turística.

INSTRUCCIONES DE USO

Targeta de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Enchufes / enchufes

TYPE 2
TYPE 2