Laadstations in Australië

256 laadstations voor elektrische auto's in Australië


Bekijk de status van de laadpunten in realtime in onze app.
android badge
apple badge


Veel laadstations vereisen een pas of een app. Met de Electromaps-pas kunt u uw elektrisch voertuig opladen op een maximaal aantal laadnetwerken. Ga overal heen.

City of Sydney

Brisbane City

City of Stirling

City of Perth

City of Gold Coast

Australian Capital Territory

City of Melville

City of Willoughby

Kangaroo Island Council

City of Cockburn

City of Melbourne

Sunshine Coast Regional

Newcastle City Council

City of Wanneroo

City of Maitland

City of Lake Macquarie

Noosa Shire

Dubbo Regional Council

Toowoomba Regional

Alpine Shire

City of Warrnambool

City of Shoalhaven

Snowy Monaro Regional Council

Byron Shire

Townsville City

City of Swan

Alice Springs Town Council

Port Macquarie-Hastings Council

City of Fremantle

City of Belmont

Murray River Council

City of Greater Geraldton

Coffs Harbour City Council

Shire of Gingin

Shire of Mornington Peninsula

Greater Geelong City

Colac Otway Shire

Blue Mountains City Council

Greater Bendigo City

Clarence Valley Council

Wyong Shire

Horsham Rural City

Bass Coast Shire

Surf Coast Shire

Port Stephens Council

Cessnock City Council

District Council of Tatiara

City of Marion

City of Rockingham

Bayside Council

Goondiwindi Regional

City of Hume

City of Holdfast Bay

City of Kalamunda

Shire of Katanning

Derwent Valley Council

City of Mitcham

Kempsey Shire Council

Southern Midlands Council

Shire of Brookton

Ku-ring-gai Council

Town of Cambridge

Georges River Council

Coorong District Council

Yass Valley Council

Sutherland Shire Council

MidCoast Council

Latrobe City

City of Devonport

Shire of Williams

Murrindindi Shire

Gympie Regional

City of Boroondara

City of Ryde

Muswellbrook Shire Council

City of Moonee Valley

City of Hobsons Bay

Tamworth Regional Council

Eurobodalla Shire Council

Bathurst Regional Council

Adelaide City Council

Shire of Dardanup

Clare and Gilbert Valleys Council

Tasman Council

Shire of Dandaragan

Moree Plains Shire Council

Central Highlands Regional

Wingecarribee Shire Council

Glenelg Shire

Bourke Shire Council

South Gippsland Shire

Falls Creek Alpine Resort (Unincorporated)

Indigo Shire

Singleton Shire Council

Southern Downs Regional

Fraser Coast Regional

Shire of Broome

Waratah-Wynyard Council

City of Albany

Bega Valley Shire Council

West Coast Council

Kentish Council

City of Blacktown

City of Darwin

Central Coast Council

City of Albury

Port Augusta City Council

Rockhampton Regional

Mount Hotham Alpine Resort (Unincorporated)

District Council of Ceduna

City of Ballarat

Ballina Shire

Goulburn Mulwaree Council

City of Yarra

Cootamundra-Gundagai Regional Council

City of Wodonga

Strathbogie Shire

City of Bunbury

Shire of Manjimup

Shire of Murray

City of Mandurah

City of Subiaco

Shire of Northam

Shire of Chittering

City of Joondalup

Northern Beaches Council

City of Canada Bay Council

Adelaide Hills Council

City of Unley

City of Tea Tree Gully

City of Randwick


The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp