Estações de carregamento em Wadi ad-Dawasir

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em Wadi ad-Dawasir, Arábia Saudita. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Wadi Al-Dawasir
5 estações de carregamento para carros elétricos em Wadi ad-Dawasir
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Wadi ad-Dawasir. Pode verificar em Wadi Al-Dawasir.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Wadi ad-Dawasir, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 5 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Wadi Al-Dawasir, Arábia Saudita.
El carregador més recent a Wadi ad-Dawasir ès Charge&GO 166 - BIG Rakovica. S'hiva afegir el dia 02/09/2023 i es troba al codi postal 18415.
0 dels 5 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 5 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Wadi ad-Dawasir.
La majoria dels carregadors són CCS210 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Wadi ad-Dawasir. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Wadi ad-Dawasir,Wadi Al-Dawasir segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Wadi Al-Dawasir, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Wadi ad-Dawasir o Wadi Al-Dawasir. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.