Estações de carregamento em San Pedro del Pinatar

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em San Pedro del Pinatar, Espanha. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Murcia
8 estações de carregamento para carros elétricos em San Pedro del Pinatar
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em San Pedro del Pinatar. Pode verificar Murcia, Cartagena, Lorca em Murcia.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a San Pedro del Pinatar, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 8 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Murcia, Espanha.
El carregador més recent a San Pedro del Pinatar ès Tesla SuC San Pedro Pinatar. S'hiva afegir el dia 08/12/2022 i es troba al codi postal 30740.
0 dels 8 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 1 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a San Pedro del Pinatar.
La majoria dels carregadors són TYPE 2695 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a San Pedro del Pinatar. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a San Pedro del Pinatar,Murcia segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Murcia, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca San Pedro del Pinatar o Murcia. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.