Estações de carregamento em Las Vegas

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em Las Vegas, Estados Unidos. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Clark County
90 estações de carregamento para carros elétricos em Las Vegas
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Las Vegas. Pode verificar Vancouver, Henderson, Ridgefield em Clark County.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Las Vegas, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 90 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Clark County, Estados Unidos.
El carregador més recent a Las Vegas ès 660 N Decatur Blvd. S'hiva afegir el dia 11/06/2024 i es troba al codi postal 89107.
3 dels 90 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 3 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Las Vegas.
La majoria dels carregadors són TYPE 1 (SAE J1772)246 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Las Vegas. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Las Vegas,Clark County segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Clark County, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Las Vegas o Clark County. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.