Estações de carregamento em Oklahoma City

10 estações de carregamento para carros elétricos em Oklahoma City
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Oklahoma City. Pode verificar Del City, Edmond em Oklahoma County.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.
android badge
apple badge

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Oklahoma City, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 10 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Oklahoma County, Estados Unidos.
El carregador més recent a Oklahoma City ès The Skirvin Hilton Oklahoma City. S'hiva afegir el dia 03/04/2017 i es troba al codi postal 73102.
0 dels 10 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 0 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Oklahoma City.
La majoria dels carregadors són TYPE 1 (SAE J1772)13 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Oklahoma City. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Oklahoma City,Oklahoma County segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Oklahoma County, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Oklahoma City o Oklahoma County. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.