Estações de carregamento em Folsom

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em Folsom, Estados Unidos. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Sacramento County
28 estações de carregamento para carros elétricos em Folsom
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Folsom. Pode verificar Sacramento, Elk Grove, Citrus Heights em Sacramento County.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Folsom, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 28 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Sacramento County, Estados Unidos.
El carregador més recent a Folsom ès Supercharger Folsom-Palladio, CA. S'hiva afegir el dia 26/06/2016 i es troba al codi postal 95630.
0 dels 28 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 0 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Folsom.
La majoria dels carregadors són TYPE 1 (SAE J1772)441 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Folsom. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Folsom,Sacramento County segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Sacramento County, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Folsom o Sacramento County. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.