Estações de carregamento em Bowling Green

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em Bowling Green, Estados Unidos. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Wood County
8 estações de carregamento para carros elétricos em Bowling Green
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Bowling Green, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 8 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Wood County, Estados Unidos.
El carregador més recent a Bowling Green ès Thayer Nissan. S'hiva afegir el dia 17/03/2016 i es troba al codi postal 43402.
0 dels 8 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 0 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Bowling Green.
La majoria dels carregadors són TYPE 1 (SAE J1772)12 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Bowling Green. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Bowling Green,Wood County segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Wood County, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Bowling Green o Wood County. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.