Estações de carregamento em Nichelino

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em Nichelino, Itália. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Città Metropolitana di Torino
15 estações de carregamento para carros elétricos em Nichelino
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Nichelino. Pode verificar Torino, Unknown city (temporary), Rivoli em Città Metropolitana di Torino.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Nichelino, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 15 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Città Metropolitana di Torino, Itália.
El carregador més recent a Nichelino ès 21BZ1932B. S'hiva afegir el dia 08/11/2022 i es troba al codi postal 10042.
1 dels 15 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 1 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Nichelino.
La majoria dels carregadors són TYPE 21.306 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Nichelino. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Nichelino,Città Metropolitana di Torino segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Città Metropolitana di Torino, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Nichelino o Città Metropolitana di Torino. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.