Estações de carregamento em Castelfranco Veneto

10 estações de carregamento para carros elétricos em Castelfranco Veneto
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Castelfranco Veneto. Pode verificar Treviso, Unknown city (temporary), Paese em Provincia di Treviso.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.
android badge
apple badge

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Castelfranco Veneto, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 10 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Provincia di Treviso, Itália.
El carregador més recent a Castelfranco Veneto ès E000828-1. S'hiva afegir el dia 04/01/2022 i es troba al codi postal 31033.
0 dels 10 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 8 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Castelfranco Veneto.
La majoria dels carregadors són TYPE 2584 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Castelfranco Veneto. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Castelfranco Veneto,Provincia di Treviso segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Provincia di Treviso, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Castelfranco Veneto o Provincia di Treviso. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.