Estações de carregamento em San Maurizio

8 estações de carregamento para carros elétricos em San Maurizio
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em San Maurizio. Pode verificar Pontresina, Celerina/Schlarigna, Bregaglia em Distretto di Maloggia.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.
android badge
apple badge

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a San Maurizio, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 8 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Distretto di Maloggia, Suíça.
El carregador més recent a San Maurizio ès Emil Frey St.Moritz 2. S'hiva afegir el dia 05/02/2022 i es troba al codi postal 7500.
0 dels 8 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 3 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a San Maurizio.
La majoria dels carregadors són TYPE 249 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a San Maurizio. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a San Maurizio,Distretto di Maloggia segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Distretto di Maloggia, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca San Maurizio o Distretto di Maloggia. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.