Estações de carregamento em Santa Clara

Lista de pontos de carregamento de veículos elétricos em Santa Clara, Estados Unidos. Pode também consultar outras estações de carregamento de carros elétricos em Santa Clara County
81 estações de carregamento para carros elétricos em Santa Clara
Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.
Map

WANT TO SEE ALL CHARGE POINTS?

See the status of the charging points in real time.
O mapa mostra apenas os pontos de carregamento para este local. Se os quiser ver a todos e deslocar-se livremente, clique no mapa acima para aceder ao nosso mapa interativo ou descarregue a nossa aplicação.

PONTOS DE CARREGAMENTO MAIS RECENTES

Verifique todos os pontos de carregamento para veículos elétricos que estão disponíveis em Santa Clara. Pode verificar San Jose, Palo Alto, Cupertino em Santa Clara County.

DESCARREGAR A APLICAÇÃO

Ver o estado dos pontos de carregamento em tempo real na nossa aplicação.

ESTAÇÕES DE CARREGAMENTO

Muitas estações de carregamento requerem um passe ou uma aplicação. O passe Electromaps permite-lhe carregar o seu veículo elétrico num máximo de redes de carregamento. Vá a qualquer lugar. Encomende um passe.

GET OUR KEYFOB

The map only shows the charging points of this location, if you want to see all of them and move freely, use our webapp
Consulta tots els punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles a Santa Clara, amb informació de tots els carregadors situats en aquesta ciutat. A la nostra base de dades tenim 81 puntsde càrrega en total en aquesta ciutat, Santa Clara County, Estados Unidos.
El carregador més recent a Santa Clara ès Eddie Souza Park. S'hiva afegir el dia 28/03/2021 i es troba al codi postal 95051.
0 dels 81 carregadors s'hi han afegit en els últims sis mesos i 0 en els últims dotze mesos. Aquesta informació és molt útil perquè et facis una idea dela rapidesa amb què s'instal·len punts de càrrega a Santa Clara.
La majoria dels carregadors són TYPE 1 (SAE J1772)902 són d'aquest tipus.
Electromaps és la millor manera de trobar el carregador de vehicles elèctrics més properper al teu cotxe a Santa Clara. Els nostres punts de càrrega també inclouen fotos icomentaris compartits per la nostra comunitat, formada per milers d'usuarismolt participatius que puntuen els punts de càrrega i ofereixen informació útilper crear la millor experiència per als conductors de vehicles elèctrics.
Pots fer servir els filtres de l'app mòbil o del mapa web per ordenar els punts decàrrega situats a Santa Clara,Santa Clara County segons el tipus d'endoll del teu cotxe elèctric, laxarxa o el proveïdor, l'estat del carregador, la ubicació, etc.
Si vols afegir un nou punt de càrrega a Santa Clara County, instal·la't la nostra app, disponible per a Android i iOS, i cerca Santa Clara o Santa Clara County. Pots fer servir la geolocalització per millorar l'experiència.